Flashing system.img file on JTK1 gets hanged
Flashing system.img file on JTK1 gets hanged

1 Replies

134 Views

sanjayanayak1991

3 months ago

How to Recover Code from TK1
How to Recover Code from TK1

4 Replies

299 Views

AtifAli

4 months ago

Tk1 FPGA-TX to CSI-A
Tk1 FPGA-TX to CSI-A

7 Replies

440 Views

Jinyo

4 months ago

Tegra TK1 chip_personality
Tegra TK1 chip_personality

8 Replies

529 Views

dimtass

1 year ago

Unexplained stalls in CUDA API calls - reproducer attached
Unexplained stalls in CUDA API calls - reproducer attached

26 Replies

1,070 Views

micjan

5 months ago

Need help deciphering --ODMDATA
Need help deciphering --ODMDATA

14 Replies

401 Views

Linux4all

4 months ago

Doubt in Reference Design
Doubt in Reference Design

2 Replies

91 Views

jeshurunedward

3 months ago

TK1 Custom board DDr Issues
TK1 Custom board DDr Issues

3 Replies

137 Views

Jeslin

3 months ago

eMMC Data CRC Error in TK1
eMMC Data CRC Error in TK1

3 Replies

335 Views

SudarKB

4 months ago

How to flash the SPI NOR Flash with just U-boot
How to flash the SPI NOR Flash with just U-boot

11 Replies

619 Views

aowens

8 months ago

gstomx source code for gstreamer 1.0
gstomx source code for gstreamer 1.0

5 Replies

1,725 Views

Nico

4 years ago

Connect Jetson K1 to FPGA ZYNQ via GPIO
Connect Jetson K1 to FPGA ZYNQ via GPIO

5 Replies

156 Views

alexey.gordienko.

3 months ago

Secureboot on TK1
Secureboot on TK1

2 Replies

130 Views

jdylxu

3 months ago

Making a 720p live video monitoring
Making a 720p live video monitoring

52 Replies

3,647 Views

ayang05

1 year ago

Force recovery and Reset Button
Force recovery and Reset Button

2 Replies

94 Views

jeshurunedward

3 months ago

Tested cameras on the Jetson
Tested cameras on the Jetson

22 Replies

11,884 Views

dilipkumar25

3 years ago

ERROR: JetPack must be run on x86_64 HOST platform. Detected i686 platform.
ERROR: JetPack must be run on x86_64 HOST platform. Detected i686 platform.

3 Replies

350 Views

sanjayanayak1991

3 months ago

Problem with GPIO as input - always "0"
Problem with GPIO as input - always "0"

12 Replies

2,335 Views

Santyago

3 years ago

Failed to register i2c client wm8978 at 0x1a
Failed to register i2c client wm8978 at 0x1a

1 Replies

201 Views

tserensodnom

3 months ago

4GB in Jetson TK1
4GB in Jetson TK1

14 Replies

2,481 Views

iaponte

2 years ago

Create Topic