Missing info about CPU usage in Performance Analysis
Hi, I try to perform a Performance Analysis of my application using following setup: GTX680 with driver v381.89, Win10, VS2015 Community, Nsight 5.2.0.16321. If I choose Trace Application with following Trace Settings: - System: CPU Thread Trace, Module Trace; - CUDA: Driver API Trace, Runtime API Trace, Kernel Launches and Memory Operations, Host Callback Trace, all CUDA-related information is available in report. But I find nothing under [System / CPU Usage] in the Timeline report, just empty lines for all Cores, as if CPU is idle all the time. The point is, on another computer with the same hardware configuration everything works just fine. Did I miss some settings of Nsight or driver? Thanks, Vasyl
Hi,

I try to perform a Performance Analysis of my application using following setup: GTX680 with driver v381.89, Win10, VS2015 Community, Nsight 5.2.0.16321.

If I choose Trace Application with following Trace Settings:
- System: CPU Thread Trace, Module Trace;
- CUDA: Driver API Trace, Runtime API Trace, Kernel Launches and Memory Operations, Host Callback Trace,
all CUDA-related information is available in report. But I find nothing under [System / CPU Usage] in the Timeline report, just empty lines for all Cores, as if CPU is idle all the time.
The point is, on another computer with the same hardware configuration everything works just fine.
Did I miss some settings of Nsight or driver?

Thanks,
Vasyl

#1
Posted 05/15/2017 03:32 PM   
Scroll To Top

Add Reply