XUbuntu 16.04 NVIDIA QUADRO M2000 Blackscreen
Hello everyone, I use Xubuntu 16.04 and have a Nvidia Quadro M2000 which has 4 Outputs. But If I wanna use them with the Xorg Driver it does not work frozen screen. Now I updated it to NVIDA Driver 375.20 after I reboot it loads until I have to put my password but my Keyboard (USB) does not work. Than I rebooted again now I can chose between normal boot and advanced. If I chose normal I get an Blacksreen. Has anybody a solution for it , I would be very grateful Best Regrads Chris
Hello everyone,

I use Xubuntu 16.04 and have a Nvidia Quadro M2000 which has 4 Outputs.
But If I wanna use them with the Xorg Driver it does not work frozen screen.
Now I updated it to NVIDA Driver 375.20 after I reboot it loads until I have to put my password
but my Keyboard (USB) does not work. Than I rebooted again now I can chose between normal boot and advanced. If I chose normal I get an Blacksreen.

Has anybody a solution for it , I would be very grateful

Best Regrads
Chris

#1
Posted 11/24/2016 09:39 AM   
How are your cables? Are you using any adapters? Notice regarding incompatibility of certain 3rd party DisplayPort video cables [url]http://www.necdisplay.com/documents/Miscellaneous/DisplayPort_Notice.pdf[/url] How to Choose a DisplayPort Cable, and Not Get a Bad One! - DisplayPort [url]http://www.displayport.org/cables/how-to-choose-a-displayport-cable-and-not-get-a-bad-one/[/url] What are the rest of your system specs. in detail?
How are your cables? Are you using any adapters?

Notice regarding incompatibility of certain 3rd party DisplayPort video cables
http://www.necdisplay.com/documents/Miscellaneous/DisplayPort_Notice.pdf

How to Choose a DisplayPort Cable, and Not Get a Bad One! - DisplayPort
http://www.displayport.org/cables/how-to-choose-a-displayport-cable-and-not-get-a-bad-one/

What are the rest of your system specs. in detail?

linuxmint-18.3-mate-64bit, *4.13.0-39-lowlatency | *XG-C100C (*PnP) *2018-01 C.U. for Win 10 1709 x64 (KB4056892), 600084f | (EOL)SABERTOOTH 990FX R2.0 (UEFI 2901, 2016/08/05), FX-8370 (Wraith) fam15h, details, 600084f, CSM-->UEFI and **Legacy OpROM (**allows for the custom partitioning of SSDs & HDDs that will also work intact with up-to-date Vishera-capable PC-BIOS-based motherboards), no 'Secure' Boot or HPET | IOMMU Enabled (64-bit) | KVR16E11K4/32 (MBECI-0006) | STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 (nVidia 384.111). Resume from S3 works correctly in all regards. Hibernate does not. | GL2450HM, DVIDDMM10, ARMUNONB | 220-G2-0850-XR | GH22LP20 (LightScribe), USB2SATAIDE (JM20337) | DRW-24B1ST | PEXMSATA3422 (FW: 2.3.0.1065) with 2 x SMS200S3/120G in RAID 0 and 2 x ST3000DM001 in RAID 0 | 1 x SUV400S37240G, 1 x ST6000DM001, 1 x ST2000DM001 [Win 10 Pro 1709 x64] (SB950) | 1 x SUV400S37240G, 1 x ST6000DM001 (ASM1062) | JMS561-based S252BU33R (FW: 101.01.01.09, incompatible with the ASM1042A in all modes) with 2 x ST2000LM003 (RAID0), JU-P40511-S1 (uPD720201), JU-H40711-S1 (VIA VL811 ) | CM 690 II Advanced, 2 x HP-12 PWMs, 6 x HP-14 PWMs, 1 x FAN7X10TX3 (via a 70mm to 80mm AM2 CPU cooler bracket) | ST0026Z | PCE-AC55BT (Intel 7260) PnP, no suspend issues with or without ErP | Y-BF37 (Sleep key), SM50F76959

#2
Posted 12/31/2016 02:57 AM   
Hi Guys, This forum is for Linux Graphics Debugger, you might post in some other place for Linux Driver issues. Thanks An
Hi Guys,

This forum is for Linux Graphics Debugger, you might post in some other place for Linux Driver issues.

Thanks
An

#3
Posted 01/09/2017 06:22 AM   
Scroll To Top

Add Reply