Nsight Visual Studio, not all HUD components are visible
Hi, Some time ago (few months) after regular update of Nsight HUD Graphs[1] and green FPS panel had disappeared and haven't been appearing since that time even in last 5.2.0.16321 version. All functionality of Frame Debugger works good, HUD Controls[2] also visible and functional. Shortcut V (Hide of show HUD components) doesn't help. Any ideas what is wrong on my system? [1] HUD Graphs - [url]http://docs.nvidia.com/gameworks/index.html#developertools/desktop/nsight/hud_graphs.htm%3FTocPath%3DDeveloper%2520Tools%7CDesktop%2520Developer%2520Tools%7CNVIDIA%2520Nsight%2520Visual%2520Studio%2520Edition%7CNVIDIA%2520Nsight%2520Visual%2520Studio%2520Edition%25205.2%7CGraphics%2520Debugger%7CHeads-Up%2520Display%2520(HUD)%7C_____1[/url] [2] HUD Controls - [url]http://docs.nvidia.com/gameworks/index.html#developertools/desktop/nsight/hud_controls.htm%3FTocPath%3DDeveloper%2520Tools%7CDesktop%2520Developer%2520Tools%7CNVIDIA%2520Nsight%2520Visual%2520Studio%2520Edition%7CNVIDIA%2520Nsight%2520Visual%2520Studio%2520Edition%25205.2%7CGraphics%2520Debugger%7CHeads-Up%2520Display%2520(HUD)%7C_____2[/url]

#1
Posted 11/24/2016 09:50 AM   
Hi, I'm sorry for the problem you met, please provide more information for investigating the problem: - do all HUDs disappear? - Nsight version - GPU, OS, driver info If all HUDs disappear, maybe you can delete the setting file under the path C:\Users\test\AppData\Roaming\NVIDIA Corporation\Nsight, then launch VS and app again. Thanks, Letitia
Hi,

I'm sorry for the problem you met, please provide more information for investigating the problem:
- do all HUDs disappear?
- Nsight version
- GPU, OS, driver info

If all HUDs disappear, maybe you can delete the setting file under the path C:\Users\test\AppData\Roaming\NVIDIA Corporation\Nsight, then launch VS and app again.

Thanks,
Letitia

#2
Posted 12/22/2016 09:09 AM   
Hi Letitia, After deleting of setting files and reinstalling nSight everything works perfect! Thanks for help!
Hi Letitia,

After deleting of setting files and reinstalling nSight everything works perfect!

Thanks for help!

#3
Posted 12/23/2016 12:19 PM   
Scroll To Top

Add Reply